De witgoed reparatie specialisten van Brabant en Amsterdam!
Hulp nodig? Plan een reparatie of stuur ons een berichtje via het formulier.

Witgoed monteur Breda

U kunt gemakkelijk een storing melden met ons formulier. We nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Plan uw witgoed monteur!

Uw specialist, de witgoed monteur in Breda

Wat repareren wij?

Koelkast reparatie

Koelkast reparatie

Schenk en Van Dijk is de specialist voor koelkast reparatie in de regio Breda.

Vaatwasser reparatie

Vaatwasser reparatie

Schenk en Van Dijk is de specialist voor vaatwasser reparatie in de regio Breda.

Wasmachine en droger reparatie

Wasmachine en droger reparatie

Schenk en Van Dijk is de specialist voor wasmachine en droger reparatie in de regio Breda.

Witgoed monteur Breda nodig?

Bent u op zoek naar een witgoed monteur Breda? Bent u op zoek naar een witgoed monteur Breda waar u op korte termijn een afspraak mee kunt maken? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij Schenk en Van Dijk Technische Dienst in Breda. Door onze jarenlange ervaring met het repareren van witgoed apparaten bent u bij Schenk en Van Dijk aan het juiste adres. Wij kunnen het ons goed voorstellen dat het erg vervelend is als een witgoed apparaat niet meer werkt of kuren vertoont. Onze monteurs komen zo snel mogelijk bij u langs.

Wij bekijken uw witgoed apparaat en onderzoeken de klacht. Aan de hand van onze bevindingen geven wij u een prijsindicatie van de reparatiekosten. Gaat u daarmee akkoord? Dan gaan wij direct voor u aan de slag. Het is aan u of u uw witgoed apparaat wilt laten maken of dat u liever een nieuw witgoed apparaat koopt. Bent u benieuwd wat wij voor uw witgoed apparaat kunnen betekenen? Een witgoed monteur Breda vindt u bij Schenk en Van Dijk Technische Dienst.

Wij repareren (bijna) alle apparaten van de merken:
AEG, ASKO, ATAG, Beko, Bosch, Siemens, Bauknecht, Samsung, ETNA, Ariston, Indesit, LG, Electronics, Pelgrim, Zanussi, Whirlpool.

Wij repareren alle soorten en merken witgoed. Staat uw merk er niet tussen? Aarzel niet en bericht ons direct!

Witgoed reparatie breda

Betaalbare tarieven voor witgoed monteur Breda

Op zoek naar een betrouwbare witgoed monteur Breda? In de loop van de jaren hebben wij vele klanten geholpen door hun witgoedapparaat te repareren. Wij maken dagelijks gebruik van onze witgoed apparaten. Wasmachine, droger, vaatwasser en koelkast zijn onmisbaar.

Het kan erg vervelend zijn als één van deze apparaten niet meer naar behoren werkt of zelfs helemaal niets meer doet. Door onze jarenlange ervaring met witgoed reparaties bent u bij Schenk en Van Dijk Technische Dienst aan het juiste adres. Wij repareren alleen met nieuwe onderdelen zodat wij u drie maanden garantie durven geven op de reparaties die wij hebben uitgevoerd. Wij geven garantie op al onze reparaties.

Daarnaast krijgt u van ons advies op defecten te voorkomen. U kunt ons bereiken met een whatsappje, een berichtje of via onze website. Wij komen zo snel mogelijk naar u toe om uw witgoed te onderzoeken en te repareren. Schenk en Van Dijk is transparant over zijn tarieven. Wij werken voor betaalbare prijzen en u weet precies waar u aan toe bent voordat wij starten met de reparatie van uw witgoed apparaat. Wij zijn dus de betrouwbare en betaalbare witgoed monteur Breda!

Garantie op reparaties van uw witgoed monteur Breda

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor reparatie van uw witgoedapparaten door een witgoed monteur Breda of wilt u direct een afspraak maken? Via onze website kunt u direct een afspraak inplannen.

Uiteraard zijn wij ook telefonisch te bereiken. Voor het onderzoeken en repareren van uw witgoed apparaten neemt u contact op met Schenk en Van Dijk Technische Dienst!

Dit zijn de zekerheden van Schenk en Van Dijk:

✅ Wij repareren met alleen nieuwe onderdelen!
✅ Wij bieden garantie op onze reparaties!
✅ Wij geven advies om defecten te voorkomen!
✅ U kunt pinnen of contant afrekenen.
✅ Wij komen snel!
✅ Wij reparareren bijna alle apparaten!
✅ Bieden betaalbare tarieven!
✅ Zijn transparant over de tarieven.

Witgoed Reparatie
Waarom kiezen voor Schenk en Van Dijk?

Onze zekerheden!

We zijn snel!

Bieden eerlijke tarieven!

Wij bieden garantie!

Wij repareren bijna alles!

Direct hulp nodig? Plan direct uw reparatie!
whatsapp
Een kapotte wasmachine, vaatwasser of koelkast?

Stuur ons een appje!