De witgoed reparatie specialisten van Brabant en Amsterdam!
Hulp nodig? Plan een reparatie of stuur ons een berichtje via het formulier.

Airco onderhoud

Je airco onderhoud bij de specialist uit Breda en Amsterdam!

Airco onderhoud en service

Onderhoud bij een airconditioning is erg belangrijk. Naast het feit dat u hiermee de levensduur van uw airconditioning verlengt, zorgt u ook voor een gezondere leefomgeving. Het inademen van vervuilde lucht wilt u natuurlijk absoluut voorkomen. Met ruime ervaring zal Schenk en Van Dijk Technische dienst ervoor zorgen dat uw airconditioning in topconditie is.

  1. Reiniging van binnendeel en buitendeel, zowel binnen-als buitenkant. (bij eenmalige onderhoudsdienst en jaarlijkse onderhoudsdienst)
  2. Koeltechnische controle. (Bij eenmalige onderhoudsdienst en jaarlijkse onderhoudsdienst)
  3. Kleine reparaties uitvoeren wanneer nodig.(Bij eenmalige wordt een offerte gegeven en bij jaarlijks onderhoud zijn vacumeeren en gas bij vullen inbegrepen als nodig en bij grotere reparaties zal een offerten gegeven worden)
OnderhoudsdienstPrijs
Eenmalig standaard onderhoud€ 160 voor 1 Airco (meer dan 1 dan komt er 50 per airco bij) (Zou er reparaties uitgevoerd moet worden zal er eerst een prijsopgave gegeven worden)
Onderhoudscontract (jaarlijks)€ 130 voor 1 Airco (meer dan 1 dan komt er 40 per airco bij) ( Inclusief gas bijvullen en vacumeren als dit nodig is) Zou er reparaties uitgevoerd moet worden zal er eerst een prijsopgave gegeven worden
Gebruik maken van service en onderhoud?

Aanvraag formulier

Is je airco aan onderhoud toe? Schenk en Van Dijk kan dit éénmalig of jaarlijks voor u verzorgen. Liever eerst contact? Laat uw gegevens achter en dan nemen wij contact met u op.

van dijk td - airco onderhoud
Maak kennis met Schenk en Van Dijk!

Airco onderhoud en service

Eenmalig onderhoud
Wanneer je kiest voor eenmalig onderhoud dan zorg je ervoor dat je airco optimaal blijft werken. Daarnaast ben je flexibel om zelf te bepalen wanneer je wilt dat de vakman langskomt om onderhoud te verrichten.

Onderhoudscontract
Je bent het voordeligst uit per onderhoudsbeurt wanneer je ervoor kiest om onderhoudscontract op te stellen met de specialist.

Gebruik maken van service en onderhoud?

Preventieve onderhoudswerkzaamheden airconditioning

Het onderhoud van een airconditioning begint bij uzelf. Het schoonmaken en schoonhouden van een airconditioning kunt u deels zelf doen en voorkomt (onnodige) storingen bezoeken van de specialist.

Sterk erkend
Veilig en verantwoord werken

Stek Erkend

Het STEK-persoonscertificaat f-gassen is verplicht voor iedere monteur die werkt aan koel- en klimaatregelingsapparatuur waarbij gefluoreerde broeikasgassen of gereguleerde stoffen vrij kunnen komen. Per maart 2022 is Schenk en Van Dijk in het bezit van dit certificaat. Met dit persoonscertificaat f-gassen cat. 2 kan Schenk en Van Dijk conform de BRL200 werken met f-gassen en aan koel-, klimaatsystemen en warmtepompen.

BRL100 Certificaat

Gecertificeerd door Instantie Bureau Veritas, erkend auditeur en opleider

BRL staat voor ‘Beoordelingsrichtlijn voor bedrijven’. BRL100 is de meetlat voor installatiebedrijven als het gaat om de f-gassenbedrijfscertificering. Schenk en Van Dijk kent de apparatuur en weet waarop gelet moet worden. Hierdoor worden lekkages op tijd ontdekt en vakkundig gerepareerd. Deze certificering is verplicht voor elk bedrijf die airco’s en/of warmtepompen installeert. Met de BRL100 certificering voldoet Schenk en Van Dijk aan de Europese F-gassenverordening.

Bureau Veritas gecertificeerd
× Stuur een appje!