De witgoed reparatie specialisten van Brabant en Amsterdam!
Hulp nodig? Plan een reparatie of stuur ons een berichtje via het formulier.

Droger reparatie

U kunt gemakkelijk een storing melden met ons formulier. We nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Plan uw droger reparatie!

De specialist voor droger reparatie

Wat repareren wij?

Koelkast reparatie

Koelkast reparatie

Schenk en Van Dijk is de specialist voor koelkast reparatie in regio Breda en Amsterdam.

Vaatwasser reparatie

Vaatwasser reparatie

Schenk en Van Dijk is de specialist voor vaatwasser reparatie in regio Breda en Amsterdam.

Wasmachine en droger reparatie

Wasmachine en droger reparatie

Schenk en Van Dijk is de specialist voor wasmachine en droger reparatie in regio Breda en Amsterdam.

Droger reparatie nodig?

Vertoont uw droger kuren? Werkt de droger niet meer naar behoren en vindt u het prettig als een specialist ernaar kijkt? Zoekt u dan niet verder. Voor een droger reparatie bent u bij Schenk en Van Dijk aan het juiste adres. Niets is vervelender dan dat uw droger niet meer naar behoren werkt. Wij kunnen het ons daarom goed voorstellen dat u zo snel mogelijk een specialist wilt laten kijken naar uw witgoed apparaat. Van Dijk TD kan voor u voordelig en snel uw droger onderzoeken en repareren.

Schenk en Van Dijk Technische Dienst heeft jarenlange ervaring met het repareren van witgoed apparaten. Wij kunnen bijna alle apparaten van de volgende merken repareren: AEG, Ariston, ASKO, ATAG, Bauknecht, Bosch, Electronics, ETNA, Indesit, LG, Pelgrim, Siemens, Whirlpool en Zanussi. Staat uw merk er niet tussen dan kunt u ons altijd bellen. Een droger reparatie regelt u eenvoudig en snel bij Schenk en Van Dijk Technische Dienst in Breda en Amsterdam!

Wij repareren (bijna) alle apparaten van de merken:
AEG, ASKO, ATAG, Beko, Bosch, Siemens, Bauknecht, Samsung, ETNA, Ariston, Indesit, LG, Electronics, Pelgrim, Zanussi, Whirlpool.

Staat uw merk er niet tussen? Aarzel niet en bel ons direct!

witgoed reparatie breda
wasdroger laten repareren | monteur breda

Betaalbare tarieven voor uw droger reparatie

Op zoek naar een droger reparatie? Schenk en Van Dijk is dé specialist in Breda, Amsterdam en de omgeving. Door onze jarenlange ervaring kunt u erop rekenen dat wij uw droger grondig onderzoeken en repareren. Wij zijn de specialist voor droger reparatie!

Wij kunnen het ons goed voorstellen dat het vervelend is als uw droger niet meer goed koelt en de kans bestaat dat uw etenswaren bederven. Heeft u droger een storing of werkt u droger niet meer? Dan adviseren wij u om ons direct te bellen.

Wij plannen direct een afspraak met u in zorgen ervoor dat uw droger binnen korte tijd weer functioneert naar behoren. Onze monteurs komen graag bij u langs voor de reparatie van uw wasdroger. Voordat wij starten met de reparatie van uw droger geven wij u een prijsopgave en onderzoeken we deze conform de juiste richtlijnen. Zo weet u precies waar u aan toe bent en komt u achteraf niet voor verrassingen te staan.

Het is aan u of u de droger reparatie wil laten doen door de experts van Schenk en Van Dijk. Schenk en Van Dijk repareert alleen met nieuwe onderdelen. Daarnaast krijgt u drie maanden garantie op de reparatie die wij uitvoeren. Als dezelfde storing met dezelfde klacht binnen deze periode terugkeert dan lossen wij dat gratis op.

Garantie bij droger reparatie

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor de reparatie van uw droger in de regio Breda en Amsterdam? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op onze website. Laat u verrassen door de vele diensten die wij aanbieden. Schenk en Van Dijk komt graag bij u langs voor uw droger reparatie.

Dit zijn de zekerheden van Schenk en Van Dijk:

✅ Wij repareren met alleen nieuwe onderdelen!
✅ Wij bieden garantie op onze reparaties!
✅ Wij geven advies om defecten te voorkomen!
✅ U kunt pinnen of contant afrekenen.
✅ Wij komen snel!
✅ Wij reparareren bijna alle apparaten!
✅ Bieden betaalbare tarieven!
✅ Zijn transparant over de tarieven.

Waarom kiezen voor Schenk en Van Dijk?

Onze zekerheden!

We zijn snel!

Bieden eerlijke tarieven!

Wij bieden garantie!

Wij repareren bijna alles!

Direct hulp nodig? Plan direct uw reparatie!
whatsapp
Een kapotte wasmachine, vaatwasser of koelkast?

Stuur ons een appje!