De witgoed reparatie specialisten van Brabant en Amsterdam!
Hulp nodig? Plan een reparatie of stuur ons een berichtje via het formulier.

Koelkast reparatie

U kunt gemakkelijk een storing melden met ons formulier. We nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Plan uw koelkast reparatie!

De specialist voor koelkast reparatie

Wat repareren wij?

Koelkast reparatie

Koelkast reparatie

Schenk en Van Dijk is de specialist voor koelkast reparatie in regio Breda en Amsterdam.

Vaatwasser reparatie

Vaatwasser reparatie

Schenk en Van Dijk is de specialist voor vaatwasser reparatie in regio Breda en Amsterdam.

Wasmachine en droger reparatie

Wasmachine en droger reparatie

Schenk en Van Dijk is de specialist voor wasmachine en droger reparatie in regio Breda en Amsterdam.

Koelkast reparatie nodig?

Vertoont uw koelkast kuren? Werkt uw koelkast niet meer naar behoren en vindt u het prettig als een specialist ernaar kijkt? Zoekt u dan niet verder. Voor een koelkast reparatie bent u bij Schenk en Van Dijk Technische Dienst aan het juiste adres. Niets is vervelender dan dat uw koelkast niet meer naar behoren werkt. Wij kunnen het ons daarom goed voorstellen dat u zo snel mogelijk een specialist wilt laten kijken naar uw witgoed apparaat. Van Dijk TD kan voor u voordelig en snel uw koelkast onderzoeken en repareren.

Schenk en Van Dijk heeft jarenlange ervaring met het repareren van witgoed apparaten. Wij kunnen bijna alle apparaten van de volgende merken repareren: AEG, Ariston, ASKO, ATAG, Bauknecht, Bosch, Electronics, ETNA, Indesit, LG, Pelgrim, Siemens, Whirlpool en Zanussi. Staat uw merk er niet tussen dan kunt u ons altijd bellen. Een koelkast reparatie regelt u bij Schenk en Van Dijk in Breda en Amsterdam!

Wij repareren (bijna) alle apparaten van de merken:
AEG, ASKO, ATAG, Beko, Bosch, Siemens, Bauknecht, Samsung, ETNA, Ariston, Indesit, LG, Electronics, Pelgrim, Zanussi, Whirlpool.

Wij repareren alle soorten en merken witgoed. Staat uw merk er niet tussen? Aarzel niet en bel ons direct!

Koelkast reparatie Breda | Van Dijk TD | Koelkast reparaties Breda

Betaalbare tarieven voor uw koelkast reparatie

Op zoek naar een koelkast reparatie? Schenk en Van Dijk Technische Dienst is dé specialist in Amsterdam, Breda en de omgeving. Door onze jarenlange ervaring kunt u erop rekenen dat wij uw koelkast grondig onderzoeken en repareren. Wij zijn de specialist voor koelkast reparatie!

Wij kunnen het ons goed voorstellen dat het vervelend is als uw koelkast niet meer goed koelt en de kans bestaat dat uw etenswaren bederven. Heeft u koelkast een storing of werkt u koelkast niet meer? Dan adviseren wij u om ons direct te bellen.

Wij plannen direct een afspraak met u in zorgen ervoor dat uw koelkast binnen korte tijd weer functioneert naar behoren. Onze monteurs komen graag bij u langs om uw koelkast volgens de juiste richtlijnen te onderzoeken. Voordat wij starten met de reparatie van uw koelkast geven wij u een prijsopgave. Zo weet u precies waar u aan toe bent en komt u achteraf niet voor verrassingen te staan.

Het is aan u of u uw koelkast wilt laten repareren door de experts van Schenk en Van Dijk Technische Dienst. Schenk en Van Dijk repareert alleen met nieuwe onderdelen. Daarnaast krijgt u drie maanden garantie op de reparatie die wij uitvoeren. Als dezelfde storing met dezelfde klacht binnen deze periode terugkeert dan lossen wij dat gratis op.

Garantie bij koelkast reparatie

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor de reparatie van uw koelkast in de omgeving van Breda / Amsterdam? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op onze website. Laat u verrassen door de vele diensten die wij aanbieden. Schenk en Van Dijk Technische Dienst komt graag bij u langs om uw koelkast te onderzoeken en te repareren!

Dit zijn de zekerheden van Schenk en Van Dijk:

✅ Wij repareren met alleen nieuwe onderdelen!
✅ Wij bieden garantie op onze reparaties!
✅ Wij geven advies om defecten te voorkomen!
✅ U kunt pinnen of contant afrekenen.
✅ Wij komen snel!
✅ Wij reparareren bijna alle apparaten!
✅ Bieden betaalbare tarieven!
✅ Zijn transparant over de tarieven.

Witgoed Reparatie
Waarom kiezen voor Schenk en Van Dijk?

Onze zekerheden!

We zijn snel!

Bieden eerlijke tarieven!

Wij bieden garantie!

Wij repareren bijna alles!

Direct hulp nodig? Plan direct uw reparatie!
whatsapp
Een kapotte wasmachine, vaatwasser of koelkast?

Stuur ons een appje!