De witgoed reparatie specialisten van Brabant en Amsterdam!
Hulp nodig? Plan een reparatie of stuur ons een berichtje via het formulier.

Reparatie tarieven

Wat kost een witgoed of airco reparatie?

Reparatie tarieven​

Schenk en Van Dijk Technische Dienst werkt met vaste transparante tarieven en garandeert uitstekende service. Reparateur is betrouwbaar, met ruime ervaring in het repareren van witgoed.

Om de kosten voor u zo laag mogelijk te houden, is het raadzaam om het apparaat rondom vrij te maken. Dat scheelt ons tijd en u bespaart geld. Laat het apparaat echter wel aangesloten voor het testen en de diagnose.

Zakelijk

Heeft u een makelaarskantoor, vastgoed bedrijf of hotel? Dan helpen wij u graag verder. Op basis van een onderhouds samenwerking kan dit tot stand komen. Zakelijke klanten kunnen dit op factuur bij ons doen en u wordt periodiek netjes op de hoogte gehouden hoe de reparaties gegaan zijn.

Wij beschikken over deskundige monteurs die snel en deskundig te werk gaan. Ook bij u in de buurt! Wij hebben een groot assortiment van verschillende witgoed onderdelen in onze voorraad. Dit is te danken aan onze directe contacten met authentieke witgoedfabrikanten. Hierdoor kunnen wij u ook snel een vervangende onderdeel aanleveren. Dat is toch mooi?

Wij staan garant voor betrouwbaarheid en deskundige monteurs. Net als u willen wij uw witgoed weer werkend zien.

Maak online of telefonisch een afspraak bij ons.

Witgoed reparatie

Wij werken met een all-in tarief van €65, – deze is inclusief 15 minuten reparatie en arbeid en excl. onderdelen.

Deze tarieven zijn allemaal inclusief BTW. Indien de afspraak langer dan 15 minuten duurt betaalt u slechts €24,50,- per extra 15 minuten. In de meeste gevallen is de monteur binnen 30 minuten al klaar.

De onderdeel prijzen zijn merk- en productafhankelijk.

  • Wij repareren alleen met nieuwe onderdelen
  • Garantie op de reparatie
  • Advies om defecten te voorkomen
  • U kunt pinnen of contant afrekenen.

Airco reparatie

Wij werken met een all-in tarief van €125,00 – deze is inclusief 45 minuten diagnose, reparatie en arbeid excl. onderdelen.

Deze tarieven zijn allemaal inclusief BTW. Indien de afspraak langer dan 45 minuten duurt betaalt u slechts €40,00,- per extra 30 minuten. In de meeste gevallen is de monteur binnen 45 minuten al klaar

Hou er rekening mee dat er wel een parkeer dagkaart tarief gerekend wordt in het centrums waar dit een vereiste is bv. Tilburg.

Normale per uur parkeer tarieven worden niet in rekening gebracht.

Wij zijn transparant over de tarieven en zullen u altijd vooraf informeren alvorens wij starten met repareren.

witgoed reparatie tarieven