De witgoed reparatie specialisten van Brabant en Amsterdam!
Hulp nodig? Plan een reparatie of stuur ons een berichtje via het formulier.

Vaatwasser reparatie

U kunt gemakkelijk een storing melden met ons formulier. We nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Plan uw vaatwasser reparatie!

De specialist voor vaatwasser reparatie

Wat repareren wij?

Koelkast reparatie

Koelkast reparatie

Schenk en Van Dijk is de specialist voor koelkast reparatie in regio Breda en Amsterdam.

Vaatwasser reparatie

Vaatwasser reparatie

Schenk en Van Dijk is de specialist voor vaatwasser reparatie in regio Breda en Amsterdam.

Wasmachine en droger reparatie

Wasmachine en droger reparatie

Schenk en Van Dijk is de specialist voor wasmachine en droger reparatie in de regio Breda en Amsterdam.

Vaatwasser reparatie nodig?

Als u een betrouwbare partij zoekt voor uw vaatwasser reparatie, dan bent u absoluut aan het juiste adres bij Schenk en Van Dijk Technische Dienst. Schenk en Van Dijk is dé witgoedreparatiespecialist van heel Brabant en Amsterdam, met jarenlange ervaring met witgoedreparaties. Wij werken uitsluitend met betrouwbare monteurs, die graag bij u langs zullen komen om hun diensten te verlenen bij uw vaatwasser reparatie. Wij repareren (bijna) alle bekende merken witgoed, maar als u twijfelt neem dan gerust contact met ons.

Wij repareren (bijna) alle apparaten van de merken:
AEG, ASKO, ATAG, Beko, Bosch, Siemens, Bauknecht, Samsung, ETNA, Ariston, Indesit, LG, Electronics, Pelgrim, Zanussi, Whirlpool.

Wij repareren alle soorten en merken witgoed. Staat uw merk er niet tussen? Aarzel niet en bericht ons direct!

Vaatwasser reparatie Breda - snel opgelost

Vaatwasser reparatie: snel opgelost!

Het is buitengewoon vervelend als uw vaatwasser kapot gaat en u de vaat handmatig moet wassen.. Meld de storing daarom snel bij Schenk en Van Dijk en omschrijf de storing zo duidelijk mogelijk, zodat de monteur vooraf een goede inschatting kan maken wat er komt kijken bij uw vaatwasser reparatie. Vervolgens maken we een afspraak wanneer onze reparateur langs kan komen voor de vaatwasser reparatie.

Bij zijn bezoek zal hij beginnen met het onderzoeken van de klacht, om u dan te vertellen wat hij gevonden heeft en hoe hij het op zal gaan lossen. Hij zal een prijsopgave doen voor de uit te voeren reparatiekosten en dan is het aan u te beslissen of u de reparatie uit wilt laat voeren.

Als u besluit de machinereparatie niet uit te laten voeren, bent u ons alleen de kosten voor het onderzoek verschuldigd. Als u besluit de vaatwasser reparatie Breda / Amsterdam wél uit te laten voeren door Schenk en Van Dijk Technische Dienst, gaat de monteur aan het werk en hij hanteert een all-in tarief van €65,-. Dit uurtarief is inclusief BTW en inclusief 15 minuten reparatie en arbeid en exclusief onderdelen (de onderdeelprijzen zijn merk- en productafhankelijk).

Wanneer de reparatie zelf langer dan een kwartier duurt, betaalt u €24,50 per extra kwartier, maar meestal zal onze monteur de vaatwasser reparatie binnen 15 tot 30 minuten afgerond hebben.

Vaatwasser reparatie met garantie!

De vaatwasser reparatie door Schenk en Van Dijk Technische Dienstwordt gedaan door ervaren monteurs met enkel nieuwe onderdelen, waarbij u van ons een garantie ontvangt op de reparatie. Wij voorzien u van advies om de levensduur van uw machine te verlengen en hoe u defecten in de toekomst kunt proberen te voorkomen. Schenk en Van Dijk werkt met transparante tarieven die u ter plekke kunt voldoen per pin of contant. Ons bedrijf garandeert een uitstekende service.

Het is mogelijk om op korte termijn een afspraak te maken voor de reparatie. Wij bieden betaalbare tarieven en we repareren bijna alle apparaten: wasmachines, vaatwassers, wasdrogers, vriezers en koelkasten van alle bekende merken en meer.

Via de mail (info@schenkenvandijk.nl) kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week een storing melden of een afspraak maken voor een bezoek van een monteur. 

Dit zijn de zekerheden van Schenk en Van Dijk:

✅ Wij repareren met alleen nieuwe onderdelen!
✅ Wij bieden garantie op onze reparaties!
✅ Wij geven advies om defecten te voorkomen!
✅ U kunt pinnen of contant afrekenen.
✅ Wij komen snel!
✅ Wij reparareren bijna alle apparaten!
✅ Bieden betaalbare tarieven!
✅ Zijn transparant over de tarieven.

Wasmachine reparatie Oosterhout met garantie
Waarom kiezen voor Schenk en Van Dijk?

Onze zekerheden!

We zijn snel!

Bieden eerlijke tarieven!

Wij bieden garantie!

Wij repareren bijna alles!

Direct hulp nodig? Plan direct uw reparatie!
whatsapp
Een kapotte wasmachine, vaatwasser of koelkast?

Stuur ons een appje!