De witgoed reparatie specialisten van Brabant en Amsterdam!
Hulp nodig? Plan een reparatie of stuur ons een berichtje via het formulier.

Witgoed monteur Tilburg

U kunt gemakkelijk een storing melden met ons formulier. We nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Plan uw witgoed monteur!

Uw specialist, de witgoed monteur Tilburg

Wat repareren wij?

Koelkast reparatie

Koelkast reparatie

Schenk en Van Dijk is de specialist voor koelkast reparatie in de regio Tilburg.

Vaatwasser reparatie

Vaatwasser reparatie

Schenk en Van Dijk is de specialist voor vaatwasser reparatie in de regio Tilburg.

Wasmachine en droger reparatie

Wasmachine en droger reparatie

Schenk en Van Dijk is de specialist voor wasmachine en droger reparatie in de regio Tilburg.

Witgoed monteur Tilburg nodig?

Bent u op zoek naar een witgoed monteur Tilburg? Vertoont uw vaatwasser, droger, wasmachine of koelkast kuren of werken zij niet meer naar behoren? Bent u op zoek naar een witgoed monteur Tilburg waar u van op aan kunt? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij Schenk en Van Dijk Technische Dienst. Schenk en Van Dijk biedt u graag zijn jarenlange ervaring aan met het onderzoeken en repareren van verschillende witgoed apparaten. Door de jaren heen hebben wij ons ervaring steeds verder uit kunnen breiden waardoor wij vandaag de dag bijna alle witgoedapparaten van verschillende merken kunnen repareren.

Wij repareren (bijna) alle apparaten van de merken: AEG, ASKO, ATAG, Beko, Bosch, Siemens, Bauknecht, Samsung, ETNA, Ariston, Indesit, LG, Electronics, Pelgrim, Zanussi, Whirlpool. Wij repareren alle soorten en merken witgoed. Staat uw merk er niet tussen? Dan kunt u alsnog contact met ons opnemen. Wij bekijken direct wat wij voor u kunnen betekenen. Als u op zoek bent naar een witgoed monteur Tilburg bent u bij ons aan het juiste adres.

Wij repareren (bijna) alle apparaten van de merken:
AEG, ASKO, ATAG, Beko, Bosch, Siemens, Bauknecht, Samsung, ETNA, Ariston, Indesit, LG, Electronics, Pelgrim, Zanussi, Whirlpool.

Wij repareren alle soorten en merken witgoed. Staat uw merk er niet tussen? Aarzel niet en bericht ons direct!

van dijk technische dienst witgoed reparatie

Betaalbare tarieven voor witgoed monteur Tilburg

De specialisten van Schenk en Van Dijk Technische Dienst biedt u graag zijn jarenlange ervaring aan met witgoed reparatie. Vele klanten weten ons te vinden en maken gebruik van onze vriendelijke en professionele service. Ondanks dat wij gevestigd zijn in Breda komen wij graag naar u toe in Tilburg en omstreken.

Voordat wij starten met het repareren van uw witgoed apparatuur voeren wij eerst een vakkundig onderzoek uit. Aan de hand van onze bevindingen vertellen wij u graag meer over de mogelijkheden voor de reparatie van uw wasmachine. Het is aan u of u de reparatie wilt laten uitvoeren door één van onze specialisten.

Als u besluit het enkel te houden bij een onderzoek dan betaalt u alleen de onderzoekskosten. Wij zijn transparant over de tarieven die wij hanteren waardoor u achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Schenk en Van Dijk Technische Dienst repareert alleen met nieuwe onderdelen waardoor wij u de juiste kwaliteit kunnen aanbieden.

Hierdoor geniet u ook van de garantie die daarbij hoort. Voordat wij de deur uit gaan geven wij u graag nog advies om defecten te voorkomen. U kunt bij ons direct pinnen of contant afrekenen.

Garantie op reparaties van uw witgoed monteur Tilburg

Schenk en Van Dijk Technische Dienst biedt een totaaloplossing aan voor kapotte witgoed apparaten. Wij repareren naast wasmachines ook uw vaatwasser, wasdroger, koelkast, oven en vriezer. Wij zijn dé witgoed reparatie specialist van Brabant.

Wilt u een afspraak bij ons maken voor het inplannen van een witgoed monteur Tilburg? Als u ons een berichtje stuur komen wij zo snel mogelijk bij u langs.

Dit zijn de zekerheden van Schenk en Van Dijk:

✅ Wij repareren met alleen nieuwe onderdelen!
✅ Wij bieden garantie op onze reparaties!
✅ Wij geven advies om defecten te voorkomen!
✅ U kunt pinnen of contant afrekenen.
✅ Wij komen snel!
✅ Wij reparareren bijna alle apparaten!
✅ Bieden betaalbare tarieven!
✅ Zijn transparant over de tarieven.

Witgoed Reparatie
Waarom kiezen voor Schenk en Van Dijk:

Onze zekerheden!

We zijn snel!

Bieden eerlijke tarieven!

Wij bieden garantie!

Wij repareren bijna alles!

Direct hulp nodig? Plan direct uw reparatie!
whatsapp
Een kapotte wasmachine, vaatwasser of koelkast?

Stuur ons een appje!